Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στον ΗΣΑΠ Θησείο: «Αμούστακη» συμμορία ξυλοκόπησε και λήστεψε 20χρονη

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένα 20χρονο κορίτσι στο κέντρο της Αθήνας, από συμμορία ανηλίκων, για να της κλέψουν το κινητό. Η ΕΛΑΣ εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες.

Η νεαρή δέχτηκε άγρια επίθεση στην οδό Ανδριανού, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ Θησείο, τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι ανήλικοι χτύπησαν την 20χρονη σε κεφάλι και κοιλιά, της πήραν το κινητό και την εγκατέλειψαν τραυματισμένη στη μέση του δρόμου, σύμφωνα με το MEGA.

Η 20χρονη κατήγγειλε το περιστατικό και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τους ανήλικους στην Ιερά Οδό. Κατά τις ίδιες πηγές, μέλη της συμμορίας είναι δύο αγόρια και δύο κορίτσια ηλικίας 14 έως 16 ετών.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως τα δύο αγόρια ήταν γνώριμα των Αρχών καθώς πριν από περίπου 10 ημέρες είχαν απειλήσει με μαχαίρι υπάλληλο βενζινάδικου στο Παγκράτι παίρνοντάς του το κινητό και χρήματα. «Φέρε τα λεφτά, κατευθείαν με το μαχαίρι στο χέρι. Μπήκαν μέσα στο βενζινάδικο, ζήτησαν τα λεφτά, τα δώσαμε γιατί δεν γινόταν να βάλουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο. Δεν πρόλαβα να κάνω κάτι. Κάλεσα κατευθείαν την αστυνομία», δήλωσε ο υπάλληλος.

Tags
Back to top button