Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 40χρονος – Βρέθηκε στο κατάστρωμα κατασχεμένου πλοίου

Η σορός ενός 40χρονου εντοπίστηκε μέσα σε κατασχεμένο πλοίο, στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών και έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές.


Η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών στη Θεσσαλονίκη ενημερώθηκε βράδυ του Σαββάτου (19.10.2019) από το Κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. για την ύπαρξη σορού άνδρα εντός κατασχεμένου πλοίου. Στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο και εντόπισαν στο κατάστρωμα του πλοίου τον νεκρό σε ύπτια θέση.

Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Tags
Back to top button