Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Θρίαμβος για τον 18χρονο Βαγγέλη Ντούμα: Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο

Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο αναδείχθηκε σήμερα, Κυριακή 12/7, ο Βαγγέλης Ντούμας και μάλιστα για δεύτερη φορά στην καριέρα του, καθώς το ίδιο είχε κατορθώσει και το 2024.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ertnews.gr, ο 18χρονος αθλητής του Ολυμπιακού τερμάτισε πρώτος με χρόνο 59.91, αφήνοντας πίσω τόσο τον Γερμανό Λούις Χόφμαν (1:00.29), όσο και τον Βρετανό Μαξ Μόργκαν (1:00.41), που τον πλαισίωσαν το βάθρο των νικητών, στην τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων στο Μόναχο.

Ο 18χρονος αθλητής του Ολυμπιακοί ανέβηκε ξανά στο ψηλότερο βάθρο

Ο Ντούμας έχει προσωπικό ρεκόρ 59.77 από το περσινό (19/8/2025) Παγκόσμιο Εφήβων – Νεανίδων στο Οτοπένι της Ρουμανίας, το οποίο αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες (ανδρών, νέων Κ23 και εφήβων).

Δεύτερο προσωπικό μετάλλιο

Ο 18χρονος κολυμβητής από την Αλεξανδρούπολη κατέκτησε το δεύτερό του μετάλλιο τη φετινή διοργάνωση (μετά το ασημένιο στα 200μ. πρόσθιο) και πέμπτο συνολικά σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων, ενώ ανέβηκε για τρίτη σερί χρονιά στο βάθρο των 100μ., μετά το χρυσό το 2024 στη Λιθουανία και το ασημένιο το 2025 στη Σλοβακία.

Ο Ντούμας, ο οποίος έχει κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο και με την ομάδα 4χ100μ μικτή εφήβων το 2025, σε λίγες εβδομάδες θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών, στο Παρίσι (10-16/8).

Tags
Back to top button