Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θωρακίζεται» οδικά η Αττική: Γεμίζουν με κάμερες κέντρο Αθήνας και Πειραιάς

Νέες κάμερες κυκλοφορίας τοποθετούνται σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, με τις εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και συνοδεύονται από προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στον Πειραιά, οι οποίες θα ισχύσουν έως και τις 28 Μαΐου.

Αναλυτικότερα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας πραγματοποιείται τμηματικό κλείσιμο λωρίδων κυκλοφορίας μετά τη συμβολή με τη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Πατησίων. Παρεμβάσεις καταγράφονται και στη λεωφόρο Κηφισίας, πριν από τη συμβολή με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ρεύμα προς Σύνταγμα.

Την ίδια ώρα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στο ρεύμα προς Κηφισιά, με τις εργασίες να εκτελούνται κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί, ώστε να περιοριστεί η επιβάρυνση στην κυκλοφορία.

Οι νέες κάμερες θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, υπερβολική ταχύτητα, καθώς και άλλες επικίνδυνες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στους βασικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας.

 

Tags
Back to top button