Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θήβα: Απολογείται ο 54χρονος για την αδέσποτη σφαίρα – Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα του αστυνομικού τμήματος

Με τις κατηγορίες της βαριάς μη σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων απολογείται στην ανακρίτρια Θήβας από τις 12.00 το μεσημέρι ο 54χρονος, που φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα με το παράνομο 38άρι του ανήμερα του Πάσχα και να τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας από την πίσω πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν, προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, δεν περίμενε ότι η μπαλωθιά θα τραυμάτιζε το κορίτσι και όταν το έμαθε πανικοβλήθηκε.

Η 8χρονη Αλεξία για 4η ημέρα παλεύει στην εντατική να κρατηθεί στη ζωή καθώς σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να βγει νικήτρια.

Tags
Back to top button