Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Θετικός στον κορονοϊό ο γιατρός που ξενάγησε τον Πούτιν

Ο δρ. Ντένις Προτσένκο, επικεφαλής του νοσοκομείου Κομουνάρκα στη Μόσχα διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με τον Προτσένκο την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια απρόσμενης επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στο νοσοκομείο.


Όταν επισκέφθηκε τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο στη Μόσχα, ο Πούτιν φόρεσε μια ολόσωμη προστατευτική στολή και αναπνευστήρα. Αλλά δεν φορούσε προστατευτικό εξοπλισμό όταν συνάντησε τον Προτσένκο, με τον οποίο αντάλλαξε χειραψία.

Tags
Back to top button