Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο Φιλάρετος-Κίνδυνος για την υγεία του

Κάτι ήξερε από πριν ή συγκυρία; ” Φιλάρετος σε συνέντευξή του ανέφερε πως ο επικεφαλής της νέας ουκρανικής εκκλησίας και πνευματικό του παιδί, Μητροπολίτης Επιφάνιος, περιμένει να πεθάνει ο ίδιος!

Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι διαπιστώθηκε πως ο Φιλάρετος έχει προσβληθεί από κορονοϊό! Κάτι που για την ηλικία του είναι άκρως επικίνδυνο.

Ο ηγέτης της αυτοανακηρυγμένης Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του “Πατριαρχείου Κιέβου” νοσηλεύεται μετά από διάγνωση Covid-19, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της UOC-KP. ."Ενημερώνουμε ότι ο Πατριάρχης Φιλαρέτος, Κιέβου και πάσης Ουκρανίας εμφανίστηκε θετικός για τον Covid-19 κατά τη διάρκεια ενός τακτικού ελέγχου. Ο ιεράρχης υποβάλλεται σε θεραπεία στο νοσοκομείο", ανέφερε η υπηρεσία Τύπου στο Facebook, προσθέτοντας ότι περιγράφεται η κατάστασή του ως ικανοποιητική.

Ο Φιλάρετος είναι 91 ετών και συνεπώς η κατάσταση κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Νωρίτερα, το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας ανέφερε ότι 130.951 περιπτώσεις μόλυνσης από COVID-19 καταγράφηκαν στη χώρα, 2.761 άνθρωποι πέθαναν, 60.613 ανένηψαν.

Tags
Back to top button