Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Θεσσαλονίκη: Χαμός με την απομάκρυνση αρνητή ιερέα – Ποιοι τον θέλουν πίσω

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης ο ιερέας, του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου ο οποίος φαίρεται να είναι αρνητής του κορονοϊού και των μέτρων κατά της διασποράς του ιού, δεν θα ανήκει πλέον σε ενορία, με την Μητρόπολη να καθορίζει από εβδομάδα σε εβδομάδα αν και που θα λειτουργήσει.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του συγκεκριμένου ιερέα σχηματίστηκε δικογραφία καθώς τέλεσε Ανάσταση μετά τις 21.00 το βράδυ – παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα που ήταν σε ισχύ. Επιπλέον ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος παλαιότερα ήταν αρνητής της μάσκας και της πανδημίας, είχε αποκαλέσει τον κορονοϊό «διαβολοϊό» ενώ είχε ταχθεί κατά των περιοριστικών μέτρων.

Αυτός είναι ο αρνητής γιατρός που πέταξε δόσεις εμβολίου στα σκουπίδια

Έξω από την Μητρόπολη έχουν συγκεντρωθεί περίπου 50 άτομα που διαμαρτύρονται ενώ στο σημείο βρίσκεται και η αστυνομία προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα. Σε ανακοίνωσή του το “Δίκτυο Ελληνισμού”, που αντιδρά στην απόφαση της Μητρόπολης, τονίζει πως «ο π. Αντώνιος, καθ’ όλη τη διάρκεια των μέτρων covid, δεν συνηγόρησε στην εφαρμογή αντικανονικών μέτρων εντός των Ιερών Ναών, δηλαδή μέτρων που αντιτίθενται στους Ιερούς Κανόνες, στο Νόμο και στο Σύνταγμα της Ελλάδας.

Αρχάγγελος: "Ιδιωτικός" Ιερός Ναός με πινακίδες κατά των μέτρων

Αντίθετα, εφάρμοσε τα προβλεπόμενα στους Ιερούς Κανόνες τα οποία κατοχυρώνονται εκ του Συντάγματος και εκ του Νόμου (βλ. χαρακτηριστικά άρθρο 1 του Καταστατικού Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος). Ο π. Αντώνιος «επόμενος τοις Αγίοις Πατράσι», καθ’ όλη τη διάρκεια των μέτρων covid στήριξε την Πίστη των Χριστιανών στην παντοδυναμία του Υιού του Θεού και όχι στη φοβία του κορονοϊού».

«Απαιτούμε, ως Σώμα της Εκκλησίας του Χριστού, την παραμονή του π. Αντωνίου Στυλιανάκη στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου”, σημειώνει.

 

Tags
Back to top button