Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση λεωφορείου με δίκυκλο - Ένας σοβαρά τραυματίας

Θεσσαλονίκη: Tα αβάσταχτα έξοδα βάζουν «λουκέτα» στους φούρνους

Ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη μεταξύ μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με λεωφορείο στην συμβολή των οδών Μιχαήλ Καλού με Μοναστηρίου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρήσύμφωνα με το thesstoday.gr. Σε σοκ βρίσκεται ο οδηγός του λεωφορείου που μεταφέρθηκε και αυτός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μοτοσικλέτα κινούνταν επί της Μοναστηρίου στο ρεύμα προς δυτικά ενώ το λεωφορείο έστριβε από την Μιχ. Καλού στη Μοναστηρίου.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας και ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

 

 

Tags
Back to top button