Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σε ζευγάρι Βρετανών ανήκουν οι σοροί των δυο νεκρών

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τον εντοπισμό δυο σορών σε μονοκατοικία στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, οι δυο σοροί ανήκουν σε ανδρόγυνο ηλικιωμένων υπηκόων Μ. Βρετανίας. Διέμεναν στην Ελλάδα αρκετά χρόνια. Νοίκιαζαν τη συγκεκριμένη μονοκατοικία της οδού Καΐρη τα τελευταία 9 χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε καιρό να επικοινωνήσει με το ζευγάρι. Σήμερα το πρωί πήγε από εκεί για να τους αναζητήσει. Χτύπησε την πόρτα αλλά δεν του απάντησε κανείς. Ειδοποίησε την Αστυνομία και κλειδαρά για να ανοίξει την είσοδο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό της γυναίκας στο ισόγειο. Κατέβηκαν στο υπόγειο και βρήκαν τη σορό του άντρα στο υπνοδωμάτιο. Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή. Μπροστά της είχε τοποθετηθεί ένα σακ βουαγιάζ. Λειτουργούσε το κλιματιστικό και ο ανεμιστήρας.

Περίοικοι δήλωσαν στο Thestival ότι το ζευγάρι είχε αρκετά συχνά καυγάδες. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς στο ισόγειο βρέθηκε φάκελος που έγραφε «rent» και είχε τα ενοίκιο του Οκτωβρίου.

Tags
Back to top button