Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ρομά κρατούσε σε αιχμάλωτους σε διαμέρισμα αλλοδαπούς

Ένας 52χρονος Ρομά συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, καθώς κρατούσε με το ζόρι αλλοδαπούς σε διαμέρισμα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας μετέφερε με το όχημά του 4 Μαροκινούς που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και τους κρατούσε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, απαιτώντας χρήματα από τον καθένα για να τους αφήσει να φύγουν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ζητούσε από τον καθένα το ποσό των 1.500 ευρώ. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πάτρα: Σπείρα Ρομά διέρρηξε 93 σπίτια σε 4 χρόνια


Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει: Μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών για τον εντοπισμό αλλοδαπών που διαμένουν παράνομα στη χώρα και ατόμων που διευκολύνουν και εξασφαλίζουν αυτή την παράνομη διαμονή, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες της 4ης Οκτωβρίου εντόπισαν και συνέλαβαν 52χρονο ημεδαπό.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω μετέφερε με όχημα και κρατούσε σε διαμέρισμα του κέντρου πόλης, τέσσερις αλλοδαπούς που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα, ενώ απαιτούσε από τον καθένα το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, προκειμένου να τους αφήσει να φύγουν.

Κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για τις συνεννοήσεις του, ενώ το ιδιοκτησιακό καθεστώς του διαμερίσματος ερευνάται.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Tags
Back to top button