Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ποινή με φυλάκιση και αναστολή για τον ψυχίατρο που καταδίωκε την πρώην σύζυγο του

Στην κατάθεση της η γυναίκα στο δικαστήριο έκανε λόγο για σκηνικό που θύμιζε ταινία του "Τζέιμς Μποντ" και τόνισε ότι φοβήθηκε για τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας και των παιδιών της που ήταν 6 και 16 ετών.


Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ένας ψυχίατρος που καταδίωξε με το όχημά του, από το Μελισσοχώρι μέχρι τον Άγιο Παύλο, την εν διαστάσει σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, που βρίσκονταν σε άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11 Απριλίου του 2016 και στον 46χρονο είχε επιβληθεί, σε πρώτο βαθμό, ποινή φυλάκισης τριών ετών, με αναστολή, καθώς είχε καταδικαστεί για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και ενδοοικογενειακή απειλή. Στην εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε σήμερα, σε δεύτερο βαθμό, κρίθηκε αθώος, λόγω αμφιβολιών, για την πρώτη πράξη και καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή.

 

Όπως περιέγραψε στο δικαστήριο, όλα ξεκίνησαν όταν είδε τον κατηγορούμενο την ώρα που έβγαινε από το σούπερ μάρκετ και φοβήθηκε πως θα της πάρει τα παιδιά, οπότε έκανε αναστροφή με το όχημά της και συνέχισε να οδηγεί. Τότε διαπίστωσε πως ο 46χρονος την ακολουθούσε με το δικό του αυτοκίνητο και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ άλλαζε διαρκώς λωρίδες κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό και έκανε χρήση της κόρνας. "Τα παιδιά είχαν τρομάξει", ανέφερε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την γυναίκα, ο 46χρονος τοποθέτησε κάθετα το αυτοκίνητό του σε ένα φανάρι, με σκοπό να μην μπορέσει να τον προσπεράσει, ενώ επιχείρησε να ανοίξει της πόρτες του οχήματός της.

Σημειώνεται ότι κατηγορούμενος δεν προσήλθε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Tags
Back to top button