Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τους μοναχούς που αρνιούνται να εμβολιαστούν

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για να εξεταστεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων από αρνητές μοναχούς.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή τις δηλώσεις του αρχιμανδρίτη της Μονής Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος περί αρνητών μοναχών παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Νωρίτερα ο ηγούμενος της Μονής είχε ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα για τους μοναχούς που αρνούνται να εμβολιαστούν και επηρεάζουν ανθρώπους από όλη τη χώρα να μη δέχονται τα εμβόλια.

Ιερά Μονή Εσφιγμένου: Μια άδικη και σκληρή δικαστική απόφαση

«Γιατί, εμείς οι μοναχοί είμαστε υπεράνω των νόμων; Μπορούμε ανεξέλεγκτοι να κινούμαστε και να κάνουμε ό,τι θέλουμε;», διερωτήθηκε, λέγοντας πως «όταν μυρίζει θάνατος γύρω μας, όχι μόνο στο Άγιον Όρος αλλά και σε όλο τον κόσμο, δεν μπορεί κανείς να κωφεύει», είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί να καταθέσει ο αρχιμανδρίτης που προχώρησε στις δηλώσεις προκειμένου να αναζητηθούν οι μοναχοί και να εξεταστεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Tags
Back to top button