Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού

Ο 37χρονος, που κρίθηκε προφυλακιστέος για τον θάνατο της γυναίκας στη Θεσσαλονίκη από τα σκυλιά, είχε κατηγορηθεί πριν από 13 χρόνια, το 2010, για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη. Τότε είχε συλληφθεί από τις Αρχές.

Το 2015, ο άνδρας είχε απασχολήσει, εκ νέου, τις αρχές, καθώς είχε μπει σε είσοδο πολυκατοικίας και είχε αυνανιστεί μπροστά σε μια 20χρονη. Ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Ο άνδρας, ωστόσο, αντιμετώπισε παρόμοιες κατηγορίες για πράξεις σε βάρος άλλης γυναίκας, στην Αλεξανδρούπολη.

Ένα χρόνο, αργότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη, στην οποία είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η νεαρή κατήγγειλε το συμβάν και η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια.

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε στο Mega η φοιτήτρια.

«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», πρόσθεσε.


 

Tags
Back to top button