Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια κατηγορείται πως έχει φωτογραφίσει παιδί σε τουαλέτες νηπιαγωγείου

 Μια καθαρίστρια νηπιαγωγείου κατηγορείται πως φωτογράφισε ημίγυμνο ένα παιδάκι την ώρα που ήταν στις τουαλέτες του σχολείου και πραγματοποιούσε τη σωματική του ανάγκη.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε τον Μάιο του 2022 σε νηπιαγωγείο της Βόρειας Ελλάδας και οδηγείται με παραπεμπτικό βούλευμα σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ).

Η 56χρονη καθαρίστρια διώκεται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας υπό τη μορφή αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της συλλογής προσωπικών δεδομένων.

Μετά την απολογία της σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Εκτός από τους όρους της εμφάνισης σε Aστυνομικό Tμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγορεύτηκε η προσέγγιση του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου. Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις πράξεις και μεταξύ άλλων απέδωσε την καταγγελία σε εις βάρος της σκευωρία.

Tags
Back to top button