Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ιερέας κλείδωσε την 19χρονη κόρη του σε κρύπτη

Απίστευτο θάρρος και δύναμη ψυχής βρήκε η μία 19χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για την πράξη του ίδιου της του πατέρα, 57χρονου ιερέα, ο οποίος την κλείδωσε για τρεις ημέρες σε κρύπτη (πολύ μικρό δωμάτιο) κάτω από καμπαναριό εκκλησίας που φέρεται να ιερουργούσε.

Σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα στο ekklisiaonline.gr, ο πατέρας της είναι άνθρωπος πολύ αυστηρών αρχών και όλα ξεκίνησαν αρχές Ιουλίου όταν η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της από την πόλη όπου σπούδαζε νοσηλευτική.

Εκεί, όπως αναφέρει η 19χρονη, είχαν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με τον πατέρα της, ο οποίος δεν ενέκρινε τον τρόπο ζωής της κόρης του θεωρώντας πως είναι προκλητικός και προσβλητικός για τον ίδιο. Τσακώθηκαν για την εμφάνιση και ενδυμασία της αλλά και για την καθημερινότητά της όπως του την περιέγραψε κόρη άλλου Ιερέα η οποία φοιτά στην ίδια πόλη με την 19χρονη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει η 19χρονη:

«Είχαμε πολλούς καυγάδες και άσχημους, κάποιες φορές μάλιστα με έδερνε, με έσπρωχνε και με έβριζε χυδαία. Η μάνα μου έχει πεθάνει από όταν ήμουν 8 , ο πατέρας μου μεγάλωσε και μένα και τον αδερφό μου.

Μια μέρα που είχα βγει, όταν γύρισα τον είδα να με περιμένει στην πόρτα της πολυκατοικίας μας η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον Ιερό Ναό όπου λειτουργεί, ήταν εξαγριωμένος με χαστούκισε και με απείλησε λέγοντας “Στο δικό μου σπίτι δεν θα έρχεσαι τέτοια ώρα π…να“.

Με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσυρε σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο (τη λέμε κρύπτη γιατί μοιάζει με κρύπτη) κάτω από το ένα καμπαναριό του Ναού. Με έσπρωξε μέσα και κλείδωσε την πόρτα παίρνοντάς μου το κινητό. Στο δωμάτιο είχε μόνο ένα σχεδόν σαπισμένο στρώμα, μια τουαλέτα ενώ από πάνω στην οροφή ήταν το καμπαναριό.

Εγώ φώναζα, ούρλιαζα και δεν με έβγαζε, μέσα η κρύπτη μύριζε πολύ άσχημα, δεν είχα τα προσωπικά μου είδη δεν είχα τίποτα ούτε μπάνιο δεν μπορούσα να κάνω.

Τρεις μέρες με άφησε εκεί μου έφερνε μόνο νερό και λίγο φαγητό από το σπίτι μέχρι λέει να “αλλάξω μυαλά” και τελικά την 3η μέρα γύρισε ο αδερφός μου με έναν φίλο του και μου άνοιξε.

Έκτοτε έφυγα από τη Θεσσαλονίκη, δεν έχω ξαναμιλήσει στον πατέρα μου μετά από εκείνο το περιστατικό. Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί κάτι τέτοιο».

Tags
Back to top button