Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Νικόπολη της Θεσσαλονίκης ενώ ανασύρθηκε και ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά από το πρωί της Πέμπτης σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Το κτίριο, σύμφωνα με το voria.gr βρίσκεται στην περιοχή της Νικόπολης, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Νικοπόλεως και Ισαύρων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες.

Να σημειωθεί πως εντός του κτιρίου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το voria.gr, το άτομο είναι νεκρό και φέρεται να διέμενε περιστασιακά εκεί.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

 

Tags
Back to top button