Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν δύο καταστήματα μέσα σε μία ώρα!- Προσπάθησαν να ξεφύγουν από την αστυνομία

Δύο Ρομά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης μετά τη διάρρηξη που έκαναν σε δύο καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 32 και 27 ετών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, προέβησαν σε διάρρηξη δύο καταστημάτων, από το εσωτερικό μιας εκ των οποίων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να ξεφύγουν από την ΕΛ.ΑΣ οι δύο Ρομά


Σύμφωνα με το iefimerida.gr, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, προσπάθησαν να διαφύγουν, για να ακινητοποιηθούν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ το κλεμμένο χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον παθόντα.

Tags
Back to top button