Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν δύο νέοι ομαδικοί τάφοι εκτελεσμένων στις φυλακές του Επταπυργίου

Δύο νέοι ομαδικοί τάφοι εκτελεσμένων στις φυλακές του Επταπυργίου βρέθηκαν στις Συκιές ανεβάζοντας στους έξι τους ομαδικούς τάφους στη διάρκεια εργασιών ανάπλασης της περιοχής γύρω από το Μνημείο Εθνικής Αντίστασης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Νεάπολης- Συκεών

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη Τούρκος καταζητούμενο από την Interpol

Επισημαίνει ότι μέχρι στιγμής ο αριθμός των σκελετών ανέρχεται σε τουλάχιστον 22 και προσθέτει ότι περιοχή βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Επταπύργιο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις χρησιμοποιούνταν για την εκτέλεση πολιτικών κρατουμένων και τότε ήταν ακατοίκητη (πριν το 1950).

Τα πρώτα οστά βρέθηκαν το 2024 και ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, πιστεύοντας ότι υπάρχει τεράστιο ιστορικό και πολιτικό ενδιαφέρον, ζήτησε την συνδρομή της αρχαιολογικής υπηρεσίας για να αποκαλυφθούν και άλλα ευρήματα. Οι περισσότεροι από τους σκελετούς ήδη έχουν παραδοθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση για έλεγχο και προσδιορισμό της ηλικίας και του χρόνου εκτέλεσης.

Tags
Back to top button