Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος προσπάθησε να κάψει αυτοκίνητο ξένης αποστολής

Άγνωστος περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το πίσω ελαστικό του οχήματος και στη συνέχεια άναψε φωτιά

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης όπως αναφέρει το  thestival έγινε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης όχημα με πινακίδες ξένης αποστολής, στην οδό Χάλκης στην περιοχή των Ευζώνων στη Θεσσαλονίκη.

Άγνωστος περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το πίσω ελαστικό του οχήματος και στη συνέχεια άναψε φωτιά.

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά δεν επεκτάθηκε.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Tags
Back to top button