Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνος Ασκητής: Δεν θα «χειροκροτούσα» τον γιο μου, αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί

Ο Θάνος Ασκητής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στη Νανά Παλαιτσάκη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τα ομόρφυλα ζευγάρια και τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στην περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, «Αττική μπροστά» αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και τοποθετήθηκε και για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η σχέση του με τον σύντροφό του, Τάιλερ.

Η δήλωση του κ. Ασκητή επεκτάθηκε ωστόσο και στο θέμα της ομοφυλοφιλικής ταυτότητας, με τις απόψεις του να προσκρούουν στις προσπάθειες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για ισότιμη αντιμετώπιση.

Η στιγμή που κάνουν νόημα στον Κασσελάκη να σταθεί προσοχή στον εθνικό ύμνο

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να πει κάποιος ότι είναι ένα φαινόμενο. Η εκλογή του ως πρόεδρος κόμματος, έχει βαθύ προβληματισμό. Το σεξαπίλ και η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του» ανέφερε ο Θάνος Ασκητής. 

«Πρέπει να φύγουμε από νευρώσεις και φοβίες μας, γιατί η ομοφυλοφιλία είναι υπαρκτή, φυσιολογική συμπεριφορά στη σύγχρονη κοινωνία και δεν πρέπει να μένουμε στα κλασικά στερεότυπα ότι ο άνδρας και η γυναίκα είναι τα πρότυπα» επισήμανε ο ψυχίατρος. 

Και στη συνέχεια εξήγησε ότι «δεν θα χειροκροτούσα τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί. Και δεν το χειροκροτώ με την έννοια ότι το "θέλω παιδί" σημαίνει είτε ότι θα υιοθετήσουν ένα ή θα πρέπει να βρεθεί μια γυναίκα για να περάσει το δικό του γονίδιο. Για εμένα το γονίδιο δεν περνά από δυο συστήματα ομόφυλα. Ζευγάρι είναι ο άνδρας και η γυναίκα που κυοφορούν και γεννούν». 

 

Tags
Back to top button