Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Θάνατος Μαραντόνα-«Βόμβα» από τον δικηγόρο του: Ζητάει έρευνα για ιατρική αμέλεια

Την ενδελεχή διερεύνηση τυχόν ευθυνών για τη μη παρουσία ιατρικού προσωπικού στο προσκέφαλο του Ντιέγκο Μαραντόνα ζητεί ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, κάνοντας λόγο για «ηλιθιότητα», ενώ οι δικαστικές αρχές στην Αργεντινή άνοιξαν έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Μόρλα, στενός φίλος και δικηγόρος τα τελευταία χρόνια του Μαραντόνα, ήταν αυτός που επιβεβαίωσε την Τετάρτη τον θάνατο του «Πίμπε ντε Όρο». Την Πέμπτη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατακεραύνωνε τις υγειονομικές αρχές της χώρας για τη μη παρουσία «επί 12 ολόκληρες ώρες» στην οικία του Μαραντόνα, αλλά και την καθυστέρηση της έλευσης ασθενοφόρου για πάνω από 30 λεπτά, κατά τον κ. Μόρλα.

Ο Μαραντόνα φέρεται να υπέκυψε πολύ γρήγορα στην καρδιακή ανεπάρκεια που προκάλεσε η ανακοπή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα κατέληξε εντός 15 λεπτών και τα εννέα ασθενοφόρα που έφτασαν αργότερα άργησαν πολύ για να τον σώσουν, κατά τον δικηγόρο του.

Ο κ. Μόρλα κατηγόρησε τις υγειονομικές αρχές για «εγκληματική ηλιθιότητα» και ζήτησε δικαστική έρευνα σε βάθος για την απουσία γιατρών και ασθενοφόρου όταν ο «Ντιεγκίτο» τους είχε απόλυτη ανάγκη.

Οι τοπικές δικαστικές αρχές έχουν ήδη διατάξει έρευνα και νεκροψία, πράγμα που πάντως αποτελεί πάγια διαδικασία όταν κάποιος πεθάνει εκτός νοσοκομείου στην Αργεντινή χωρίς την παρουσία ιατρού.

Tags
Back to top button