Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα συνεχίσω να δίνω τις μάχες όπου μου ζητηθεί, αναφέρει ο Γερουλάνος (Βίντεο)

Ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στην εκπομπή "Σήμερα", τόνισε πως: «Θα συνεχίσω να δίνω τις μάχες, όπου μου ζητηθεί».

«Γιατί το λέω αυτό; Διότι, οι πολιτικές μάχες που έχουμε μπροστά μας είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Εάν δεν σπρώξουμε, ως ΠΑΣΟΚ, την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, αν συνεχίσει αυτή η φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης και η ερήμωση της υπαίθρου, θα είναι μια καταστροφή. Η Αναγέννηση, όλο το πρόγραμμα το οποίο έφερα, μιλά για αυτά τα προβλήματα», συνέχισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό και δημοκρατικό»


Σε σχέση με τις συναντήσεις που είχε με τους δύο υποψήφιους για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο κος Γερουλάνος μίλησε για τις προτάσεις που κατέθεσε για το μέλλον του κόμματος και πώς θα γίνει «πιο ανοιχτό», ώστε να βρίσκει λύσεις, για τα προβλήματα που αφορούν τον κόσμο.

«Κατέθεσα τις προτάσεις για το τι ΠΑΣΟΚ θέλουμε και, από την άλλη, για το ποιες πρέπει να είναι οι πολιτικές μάχες που θα δώσουμε. Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό, θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ δημοκρατικό, όπου θα λειτουργούν τα όργανα. Ένα πράγμα το οποίο πιστεύω, είναι ότι, τελευταία, με όλες τις πιέσεις που έχει το πολιτικό σύστημα, φοβόμαστε τη Δημοκρατία. Δεν πρέπει να τη φοβόμαστε, διότι όσο περισσότερο ανοίγεις, όσο περισσότερο η συζήτηση τούς συμπεριλαμβάνει όλους, βρίσκεις λύσεις, για τα προβλήματα του κόσμου», κατέληξε ο Παύλος Γερουλάνος.

Tags
Back to top button