Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Θα πέσει στην παγίδα του Πούτιν»- Ποιο χαρακτήρισε “επικίνδυνο λάθος” του Μπάιντεν το Bloomberg

Η υποτίμηση της ρωσικής οικονομίας από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν θυμίζει την εσφαλμένη προσέγγιση του Μπαράκ Ομπάμα στις σχέσεις με τη Ρωσία , η οποία θα οδηγήσει την Αμερική σε παγίδα ως αποτέλεσμα , γράφει το Bloomberg .

Νωρίτερα, ο Αμερικανός ηγέτης είπε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε «προβλήματα». Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Λευκού Οίκου, ο Ρώσος ομόλογός του έχει στη διάθεσή του «μόνο πυρηνικά όπλα και πετρέλαιο».

Το άρθρο σημειώνει ότι η ιδέα της Ρωσίας ως δύναμης με οικονομία που δεν παράγει παρά μόνο ορυκτό πλούτο εμφανίζεται συχνά στη ρητορική των Αμερικανών πολιτικών. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς του Bloomberg, αυτή η εικόνα δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια.

"Η Ρωσία δεν είναι εξαγωγική υπερδύναμη μόνο για πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Έχει αρκετά μεγάλη εγχώρια αγορά για να υποστηρίξει μία από τις μεγαλύτερες και, κυρίως, τις πιο σταθερές οικονομίες στον κόσμο", αναφέρει το άρθρο.

Διευκρινίζεται ότι κάποτε τα λόγια του Ομπάμα σχετικά με αυτήν ως «περιφερειακή δύναμη» και η υποβάθμιση του καθεστώτος σε ομιλίες αποδείχθηκαν κοντόφθαλμα και προκάλεσαν μια σειρά προβλημάτων για το αμερικανικό κατεστημένο.

Εάν η δήλωση του Μπάιντεν για τη ρωσική οικονομία αντανακλά πραγματικά τις σκέψεις του, τότε ο Αμερικανός ηγέτης "παραπληροφορείται ή έβγαλε λάθος συμπεράσματα από τις εκθέσεις που ελήφθησαν", οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε "δυσάρεστες συνέπειες", πρόσθεσαν οι δημοσιογράφοι της έκδοσης.

Tags
Back to top button