Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις τρόποι για να απομακρύνετε τη μυρωδιά από το τηγανιτό ψάρι

Ο βυθός της θάλασσας κρύβει μέσα του μικρούς και μεγάλους γευστικούς θησαυρούς, που αποτελούν κλασική αξία στη μεσογειακή διατροφή.

Ο λόγος για τα ψάρια, που καταναλώνονται όλες τις εποχές του χρόνου και είναι ιδιαίτερα θρεπτικά για τον οργανισμό, αφού αποτελούν βασική πηγή πρωτεϊνών, ωφέλιμων βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και ω-3 λιπαρών.

Εχουν συνδεθεί με την προστασία της όρασης, την καλή υγεία της καρδιάς, τη χαμηλή αρτηριακή πίεση, τη διατήρηση ενός γερού σκελετού αλλά και με την προστασία από άλλες ασθένειες.

Ωστόσο, αν υπάρχει κάτι αρνητικό που σχετίζεται με τα ψάρια, αυτό είναι η μυρωδιά που αφήνουν στους χώρους του σπιτιού και ιδιαίτερα στην κουζίνα, όταν τηγανίζονται.

Για να την απομακρύνετε και να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα καθαρή και ευχάριστη ακόμα και μετά το τηγάνισμα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε μια από τις τέσσερις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές.

Φτιάξτε καφέ

Είναι γνωστό, πως ο καφές έχει την ιδιότητα να απορροφά δυσάρεστες μυρωδιές. Ετσι, μπορείτε να φτιάξετε ένα ζεστό καφέ, όπως για παράδειγμα γαλλικό, μετά το τηγάνισμα και να αφήσετε το άρωμα του να ανανεώσει την ατμόσφαιρα.

Φτιάξτε ένα ποτ πουρί

Βράστε νερό και βάλτε μέσα στο κατσαρολάκι μερικά στικ κανέλας. Το μπαχαρικό αυτό που δίνει γεύση και άρωμα στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, απορροφά τις δυσάρεστες μυρωδιές. Αφήστε το κατσαρολάκι ή το μπολ με το νερό και τα στικ κανέλας στο χώρο για λίγες ώρες.

Ανάψτε αρωματικά κεριά

Ενας ακόμα οικονομικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του ψαριού είναι τα αρωματικά κεριά που μπορείτε να ανάψετε μετά το μαγείρεμα.

Ψήστε κουλουράκια ή κέικ

Αλλάξτε την ατμόσφαιρα, κάντε την μαμαδίστικη και πιο  ευχάριστη, ψήνοντας κουλουράκια ή κέικ με άρωμα βανίλιας και φρούτων.

Tags
Back to top button