Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τερμάτισαν τις συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν οι ΗΠΑ - «Η Τεχεράνη δεν είναι διατεθειμένη να συμμορφωθεί»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες τερμάτισαν τον έβδομο γύρο των συνομιλιών για τα πυρηνικά στη Βιέννη για την αναβίωση του Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης (JCPOA), επειδή το Ιράν «δεν φαίνεται σοβαρό να κάνει τα αναγκαία βήματα για επιστροφή στη συμμόρφωση με τη συμφωνία» τόνισε την Παρασκευή (03/12) ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν.

«Είχαμε αυτόν τον πρώτο γύρο συνομιλιών με τη νέα κυβέρνηση του Ιράν και αυτό που έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες είναι ότι το Ιράν σήμερα, δεν φαίνεται διατεθειμένο να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να επιστρέψει στη συμμόρφωση, για τον λόγο αυτό τερματίσαμε αυτόν τον γύρο συνομιλιών στη Βιέννη» είπε ο Μπλίνκεν κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας τηλεδιάσκεψης NEXT του Reuters NEXT.

Tags
Back to top button