Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεράστιο ενδιαφέρον των Πακιστανών στην Ελλάδα για το επίδομα Θέρμανσης-Ξένη μεγάλη ιστοσελίδα στα Ουρντού τους δίνει οδηγίες

ενημερώνει δίνοντας ταυτόχρονα ακριβείς οδηγίες στα Ουρντού στους Πακιστανούς που ζουν στην Ελλάδα, για το πως θα πάρουν επίδομα θέρμανσης στην χώρα μας, μετά από χιλιάδες οχλήσεις των εδώ Πακιστανών για το θέμα αυτό.  

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι “για τους ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση άνοιξε μια πλατφόρμα επιδομάτων θέρμανσης για το χειμώνα.

Για την διευκόλυνση των ανθρώπων που μιλούν Ουρντού που ζουν στην Ελλάδα, το Urdu Tribune παρείχε διευκολύνσεις στη γλώσσα Ουρντού για τους αναγνώστες του μετά από συντριπτικό αίτημά τους.

Ο δημοσιογράφος Khalid Mughal της εφημερίδας urdutribune.com , αναφέρει σε ανταπόκριση από την Ελλάδα, ότι είναι ανοιχτή για λίγα λεπτά πλέον η ψηφιακή πλατφόρμα myHeating, μέσω της οποίας μπορούν να κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι του φετινού επιδόματος θέρμανσης.

Ο αριθμός των δικαιούχων φέτος είναι 1,3 εκατ. νοικοκυριά και η πρώτη δόση θα εκταμιευθεί τον Δεκέμβριο.
Το νέο επίδομα αφορά θέρμανση, με πετρέλαιο, φυσικό αέριο και όλες τις μορφές ηλεκτρικής ενέργειας.

Ωστόσο, φέτος θα υπάρξει μεγαλύτερη επιδότηση για όσους χρησιμοποιούν το ρεύμα για θέρμανση.

Για τη χορήγηση του επιδόματος υπάρχουν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Ειδικότερα, το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα πρέπει να είναι έως 16.000 ευρώ για άτομο και 24.000 ευρώ για ζευγάρι. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Να θυμίσουμε ότι την ίδια περίοδο πέρυσι σημειώθηκε αύξηση 3000 ευρώ για κάθε παιδί.

Για μονογονεϊκή οικογένεια το ανώτατο εισόδημα είναι έως 29.000 ευρώ, με επιπλέον 5.000 ευρώ για κάθε παιδί μετά το πρώτο.

Το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού από επιχειρηματικές δραστηριότητες δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ.

Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας δεν πρέπει υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ για άγαμους, χήρους ή αλλοδαπούς οφειλέτες και τις 300.000 ευρώ για έγγαμους ή συζούντες και μονογονεϊκές οικογένειες.

Πληρωμή σε δύο δόσεις

Φέτος, η πρώτη δόση του επιδόματος θα είναι υψηλότερη και θα φτάσει το 60% του ποσού, ενώ θα δοθεί τον Δεκέμβριο σε όσους αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα, πέλλετ μέσω της επαρχίας.

Τον Απρίλιο αναμένεται η δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης μαζί με την καταβολή των χρημάτων θέρμανσης.

Για επιδοτήσεις θέρμανσης σε καταναλωτές ξύλου και βιομάζας (pellets), επιβάλλεται πρόσθετος όρος το ακίνητο να βρίσκεται σε οικισμό με πληθυσμό ίσο ή μικρότερο από 10.000 κατοίκους και ο αντίστοιχος συντελεστής επιδότησης να είναι ίσος ή μεγαλύτερος με 0.8.”, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Το επίδομα θέρμανσης το δικαιούνται στην χώρα μας όσοι διαθέτουν νόμιμα χαρτιά και δικαιολογητικά στην ειδική πλατφόρμα.  

Το πρόβλημα σε όλο αυτό το πρόγραμμα είναι τα εισοδηματικά κριτήρια τα οποία είναι τόσο χαμηλά αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο χιλιάδες γηγενείς πολίτες της χώρας μας.

Tags
Back to top button