Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τεντόγλου: Πήρε την πρώτη θέση με άλμα 8.49μ. στη Λεμεσό - Έκανε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο

Όπως έχει συνηθίσει πολλές φορές στο παρελθόν ο Μίλτος Τεντόγλου κρατούσε το καλό για το τέλος.

Ο Ολυμπιονίκης του μήκους συμμετείχε στο διεθνές μίτινγκ που φιλοξενήθηκε στο Τσίρειο στάδιο της Λεμεσού και στο φινάλε του αγώνα αποχώρησε έχοντας κάνει την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος με άλμα στα 8.49μ.

Ο αθλητής από τα Γρεβενά στις πρώτες του προσπάθειες ναι μεν πέρασε τα 8 μέτρα, αλλά πατούσε πολύ μακριά από τη βαλβίδα, αλλά με τις αλλαγές που έκανε μετά τις συνομιλίες του με τον Γιώργο Πομάσκι στην 4η προσπάθεια προσγειώθηκε στα 8.29μ.

Ακολούθησαν τα 8.19μ στην 5η προσπάθεια, αλλά στην τελευταία του πραγματικά απογειώθηκε κάνοντας επίδοση 8.49μ!

Tags
Back to top button