Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τένις: Η Μπέντσιτς απέκλεισε την Σάκκαρη αλλά εγκατέλειψε στον τελικό με την Ζαμπέρ

Η Ελβετίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα της και αναγκάστηκε να σταματήσει στο δεύτερο σετ, με το σκορ στο 2-1 εναντίον της. Η Μπέντσιτς είχε χάσει και το πρώτο σετ με 6-3, όντας εμφανώς επηρεασμένη από τον τραυματισμό της.

Η Ζαμπέρ κατέκτησε έτσι τον τίτλο στο Βερολίνο, ενώ η αντίπαλός της θα χρειαστεί πια εξετάσεις για να δει αν θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο επερχόμενο Γουίμπλεντον.

 

 

Tags
Back to top button