Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

«Τελείωσε» το Πάσχα και η Κύπρος: Εισήγηση για καθολικό lockdown δύο εβδομάδων σε όλη την χώρα

Στο τραπέζι φαίνεται να έπεσε η πρόταση για καθολικό lockdown δύο εβδομάδων σε όλη την Κύπρο.

Με αυτά τα δεδομένα ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση για καθολικό lockdown δυο βδομάδων το οποίο θα ανακόψει την επιθετική πορεία του ιού. Οι αριθμοί των κρουσμάτων καθημερινά δίνουν το σήμα ότι τις επόμενες 15 μέρες οι νοσηλείες θα αυξηθούν.

Η φιλοσοφία της πρότασης του Υπουργού, ο οποίος να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του χθες στο ΚΥΠΕ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιβολής ενός lockdown, κινείται γύρω από τον περιορισμό των συναθροίσεων ειδικά τις μέρες του Πάσχα.

Ένας άλλος βασικός παράγοντας που δείχνει τον δρόμο του lockdown είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι αξιοποίηση του κλεισίματος των σχολείων για τις γιορτές του Πάσχα.

Πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει η πρόταση

- Σύμφωνα με πληροφορίες στην πρόταση προκρίνεται η παραμονή ενός sms.
- Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι θα υπάρξει αλλαγή της ώρας του απαγορευτικού της κυκλοφορίας (από 23.00 στις 21.00).

Οι τελικές αποφάσεις είναι υπό την αίρεση των εισηγήσεων που θα καταθέσουν απόψε στον Πρόεδρο οι επιδημιολόγοι ενώ απόψεις θα κατατεθούν κατά το αυριανό Εθνικό Συμβούλιο και από τους πολιτικούς Αρχηγούς.

 

 

Tags
Back to top button