Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τελικά υποχώρησε η ΟΥΕΦΑ στο "βέτο" Μελισσανίδη

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το «ντύσιμο» του γηπέδου της ΑΕΚ με τα σύμβολα της UEFA για τον τελικό του Conference League.

Οι πυλώνες του γηπέδου με τους μύθους της ομάδας καλύφθηκαν, όπως και πολλά από τα σύμβολα της Ένωσης μέσα στο γήπεδο λόγω της διοργανώτριας αρχής.

Ο προγραμματισμός της UEFA, ήταν να καλυφθούν και οι δύο μεγάλες φωτογραφίες που υπάρχουν στην φυσούνα του γηπέδου, στην έξοδο προς τον αγωνιστικό χώρο. Εκεί βρίσκεται η μεγάλη φωτογραφία της Αγιά Σοφιάς κι ακόμα μία που απεικονίζει πρόσφυγες από την Μικρά Ασία μπροστά στο τρένο.

Το ενδεχόμενο αυτό απορρίφθηκε κατηγορηματικά από τον Δημήτρη Μελισσανιδη προσωπικά. Τόνισε ότι δεν συζητά τέτοιο ενδεχόμενο, ακόμη κι αν τεθεί με αυτό ζήτημα ομαλής τέλεσης του τελικού. Η απάντηση ήταν κατηγορηματική: «Δεν σκεπάζεται η Αγιά Σοφιά, ειδικά στις 29 Μαΐου, επέτειο της Άλωσης», όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά. Καμία από τις δύο μεγάλες φωτογραφίες δεν καλύπτεται τελικά!

Tags
Back to top button