Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Telegraph: Προτείνει 15 ελληνικά νησιά για κάθε γούστο και επιλογή

H Daily Telegraph πρότεινε 15 ελληνικά νησιά για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, ανάλογα την περίσταση.

Το δημοσίευμα κατηγοριοποιεί τους προτεινόμενους προορισμούς με βάση την περίσταση.

Το νησί με τις καλύτερες παραλίες

Καλύτερο νησί για παραλίες ανακηρύσσεται η Ζάκυνθος, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η παραλία «ναυάγιο» είναι για πολλούς η ομορφότερή του νησιού.

Προορισμός για οικογένειες

Ως καλύτερος οικογενειακός προορισμός με την ατμοσφαιρική παλιά πόλη της ορίζεται η Κέρκυρα. Ακολουθεί ένα μη κατοικήσιμο νησί ως το κορυφαίο όλων για την πλούσια ιστορία του, που είναι η Δήλος.

Δίπλα στη Δήλο κάνει την εμφάνισή της η Μύκονος για τα καλαίσθητα ξενοδοχεία της.

Νησιά για καλό φαγητό

Στην κορυφή της γαστρονομίας, το δημοσίευμα, τοποθετεί την Κρήτη. Ακολουθούν τα Κουφονήσια, που κερδίζουν κολακευτικά σχόλια και για τη γαλήνη και την ηρεμία που εκπέμπουν.

Νησιά για όμορφα τοπία

Η Τήνος βρίσκεται στη λίστα με τα νησιά με τα πολύ όμορφα τοπία σε όλη την Ελλάδα. Η Άνδρος, για ακόμη μία φορά, αναφέρεται ως «παράδεισος» για τον περιπατητικό τουρισμό. Από τη λίστα δεν λείπει φυσικά και η Σαντορίνη με την μοναδική θέα.

Νησιά για ζευγάρια

Σύμφωνα με τo άρθρο, η Σύμη είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για τα ζευγάρια.

Προορισμοί για όλα τα γούστα

Η Σκύρος φαίνεται να αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν ηρεμία. Η Κάρπαθος ξεχωρίζει για τη μοναδική παράδοσή της. Η Ρόδος για τη νυχτερινή ζωή. Η Λευκάδα - εκτός από τις παραλίες- πάλι ξεχωρίζει για τα θαλάσσια σπορ της.

Στη λίστα υπάρχει και η Σκόπελος, για όσους θέλουν να θαυμάσουν πράσινο και να περιηγηθούν στα μοναστήρια της. 

Tags
Back to top button