Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τεχεράνη προς Τραμπ: "Επικεντρώσου στον στρατό σου και τον κορονοϊό"

Σαρκαστική απάντηση έδωσε το Ιράν στην εντολή, που όπως ανακοίνωσε έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στο αμερικανικό πολεμικό ναυτικό να “πυροβολήσει και να καταστρέψει” όποια ιρανικά σκάφη παρενοχλήσουν αμερικανικά σκάφη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαντώντας στο tweet του Τραμπ ο εκπρόσωπος των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων σχολίασε δηκτικά ότι “οι ΗΠΑ πρέπει να επικεντρωθούν στη διάσωση των στρατευμάτων τους από τον κορωνοϊό”. 

Σημειώνεται ότι ο αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής στις ΗΠΑ εξαιτίας της αργής αντίδρασής του στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ενόψει προεδρικών εκλογών, στις 3 Νοεμβρίου, αναφέρουν αναλυτές, ο αμερικανός πρόεδρος πιθανόν να επιδιώκει έναν αντιπερισπασμό.

Tags
Back to top button