Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης ενισχύει η δημοτική παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη»

Η παράταξη συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας και τα παραδίδει σε συγκεκριμένους Ιερούς Ναούς που διοργανώνουν την παροχή γευμάτων.

Σε συνέχεια των ανάλογων ενεργειών που είχαν λάβει χώρα την περίοδο του Πάσχα, αποφασίστηκε να προχωρήσει η εκ νέου ενίσχυση των συσσιτίων, καθώς οι ανάγκες παραμένουν μεγάλες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

«Πολιτικός στόχος μας είναι να ανατάξουμε όλες τις κοινωνικές δομές του δήμου και να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας σε πιο αποτελεσματικές δράσεις της Πολιτείας, της οποίας η υποχρέωση δεν υποκαθίσταται από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να ενεργούμε σε παρόντα χρόνο», δήλωσε ο κ. Ζέρβας, ενώ αναφερόμενος στην Εκκλησία είπε πως «όλα αυτά τα χρόνια, έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στηρίζοντας συνανθρώπους που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες».

Tags
Back to top button