Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα ρομπότ ΝΑΟ και Pepper "εισβάλουν" στο μάθημα της πληροφορικής σε ελληνικά σχολεία

Τα ρομπότ ΝΑΟ και Pepper της Mobile Technology έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και πολύ σύντομα οι μαθητές θα έρθουν σε επαφή μαζί τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Mobile Technology, τα εν λόγω ρομπότ λειτουργούν με μία προηγμένη και ταυτόχρονα χρηστική πλατφόρμα που επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στη ρομποτική και στον προγραμματισμό, μέσω της βιωματικής και δημιουργικής εκμάθησης.

Ανατριχιαστικό! Αυτό είναι το ανθρωπόμορφο ρομπότ «Ameca»

Μάλιστα, το ρομπότ Pepper είχε την ευκαιρία να «συστηθεί» στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στους εργαζομένους του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιείται ετησίως για την εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς. Μέσω της εφαρμογής που ανέπτυξε η Mobile Technology, το ρομπότ παρουσίασε κάποιες από τις πολλές δυνατότητές του και συνομίλησε και με τον Πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Dr. David G. Horner.

Τα ρομπότ Pepper & NAO που η Mobile Technology προωθεί στην ελληνική αγορά χρησιμοποιούνται ευρέως ήδη από περισσότερα από 17.000 σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως. Υπογραμμίζεται ότι η Mobile Technology από το 2018 διαθέτει τα δημοφιλή διαδραστικά ρομπότ της SoftBank Robotics, ως Preferred Solution Partner του οίκου στην Ελλάδα και, επιπρόσθετα, αναπτύσσει τις απαιτούμενες εφαρμογές για την αξιοποίησή τους.

Tags
Back to top button