Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα «γεράκια» της 337 Μοίρας πάνε Ισπανία για να δείξουν ξανά στο ΝΑΤΟ τι εστί Έλληνας πιλότος

Η 337 μοίρα της 110 Πτέρυγας Μάχης στην αεροπορική βάση Λάρισας συμμετέχει στην 1η εκπαιδευτική σειρά Αέρος για το 2019 του Προγράμματος Τακτικής Ηγεσίας του ΝΑΤΟ (Tactical Leadership Programme – TLP) που εξελίσσεται από χθες στην αεροπορική βάση Λος Γιάνος στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου.

Για το σκοπό αυτό 4 αεροσκάφη F-16 Block 52+ και ανάλογο ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό της 110 ΠΜ θα μετασταθμεύσουν στην ισπανική βάση, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΑ.

Οι Έλληνες πιλότοι και τεχνικοί της 337 είναι σίγουρο πως πάνε αποφασισμένη να επαναλάβουν το κατόρθωμα των συναδέλφων τους της 331 Μοίρας Παντός Καιρού της 114 Πτέρυγας Μάχης, οι οποίοι διάπρεψαν στην 3η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του TLP 2018 που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2018 στο Albacete της Ισπανίας.

Τότε, οι ιπτάμενοι και το τεχνικό προσωπικό έβαλαν τα γυαλιά στις άλλες αποστολές της Συμμαχίας με τις υψηλού επιπέδου ικανότητές τους, πρωτεύοντας σε συλλογικά, αλλά και ατομικό επίπεδο.

Tags
Back to top button