Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 5 χαρακτηριστικά που έχουν οι άνθρωποι που ζουν περισσότερο

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι πετυχημένοι άνθρωποι γεννιούνται με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τους βοηθούν να έχουν μια καλύτερη ζωή μεγαλώνοντας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες τα χαρακτηριστικά αυτά μαθαίνονται κατά τη διάρκεια της ζωής μας και μάλιστα ενισχύουν την ευτυχία και την μακροζωία.

Ποια είναι;

1. Ευσυνειδησία

Το χαρακτηριστικό της ευσυνειδησίας, δηλαδή το να είναι κανείς αποτελεσματικός και αξιόπιστος, έχει συνδεθεί με μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχία στη δουλειά αλλά και μεγαλύτερη ευτυχία και ικανοποίηση.

2. Αισιοδοξία

Εδώ και καιρό οι επιστήμονες έχουν συσχετίσει την αισιοδοξία με την καλή υγεία και την ευεξία.

3. Θάρρος

Είναι από τα χαρακτηριστικά που έχει συνδεθεί περισσότερο απ’ όλα με την επιτυχία. Σχετίζεται με την αποφασιστικότητα και την ανάληψη (σωστά υπολογισμένου) ρίσκου.

4. Συναισθηματική σταθερότητα

Η ικανότητα να παραμένει κανείς ήρεμος εν μέσω πίεσης και προκλήσεων αποτελεί έναν από τους «πυλώνες» της ποιοτικής ζωής, ειδικά για τις γυναίκες, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες.

5. Αυτο-έλεγχος

Μπορεί να φαίνεται περίεργο εκ πρώτης όψεως όμως σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2011 σε 1.000 παιδιά ο αυτο-έλεγχος, ειδικά στην παιδική ηλικία, μπορεί να προβλέψει, μέχρι ένα σημείο, την πορεία της υγείας ενός ανθρώπου έως και το εισόδημά του.

Tags
Back to top button