Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σύμβουλος Ρωσικής Εκκλησίας: Πανρωσικός εορτασμός της επιστροφής της Κριμαίας

Ο εορτασμός της Ημέρας της Επανένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία πρέπει να γίνει πανρωσικός, δήλωσε ο Αλεξάντερ Στσιπκόφ, σύμβουλος της Κρατικής Δούμας, πολιτικός φιλόσοφος, πρώτος αντιπρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος του Πατριαρχείου Μόσχας για θέματα Σχέσης Εκκλησίας και κοινωνίας και μέσων ενημέρωσης.

Στον αέρα της τηλεόρασης Spas, εξέφρασε την άποψη ότι η 18η Μαρτίου γιορτάζεται τώρα δυσανάλογα με την πραγματική της έννοια ως περιφερειακή γιορτή της χερσονήσου της Κριμαίας, ενώ "με φιλοσοφικό, θεολογικό, ιερό νόημα, αυτοί οι εορτασμοί ισούνται με την ημέρα της νίκης "

"Η Κριμαία δεν είναι μόνο μια περιοχή, είναι κυρίως η Χερσόνησος, ο τόπος όπου ο πρίγκιπας Βλαντιμίρ, ο δημιουργός της Ρωσίας, έλαβε ιερό βάπτισμα. Δεν επιστρέψαμε μόνο την Κριμαία στη Ρωσία - έχουμε επιστρέψει την πηγή της Ορθόδοξης ταυτότητάς μας στην πατρίδα μας", εξήγησε ο Στσιπκόφ.

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός και υποτιμημένος παράγοντας από τις ρωσικές ελίτ στην αντιπαράθεση με τους Ουκρανούς πολιτικούς, είπε. "Η Κριμαία βρισκόταν στα χέρια της Ουκρανίας, ήταν σύμβολο της νίκης της Ουκρανίας έναντι της Ρωσίας, διότι κατείχαν τον κύριο ιερό τόπο του ρωσικού κόσμου. Χωρίς τη Χερσόνησο, είναι αδύνατο να πάρεις εντελώς για τον εαυτό σου τον πρίγκιπα Βλαντιμίρ", είπε ο Shchipkov.

Ωστόσο, ο παράγοντας της Κριμαίας είναι εγγυημένο ότι θα λειτουργεί μόνο εάν εμείς στη Ρωσία γνωρίζουμε οι ίδιοι τη σημασία του, είπε.

Ο Στσιπκόφ θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο να γίνει η 18η Μαρτίου, η Ημέρα της Επανένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία, μια ομοσπονδιακή αργία, μια παν-ρωσική αργία, και μάλιστα από τον επόμενο κι όλας χρόνο. "Εάν δεν το κάνουμε το συντομότερο δυνατό, θα είναι ένα τεράστιο και πιθανώς ανεπανόρθωτο πολιτισμικό και πολιτικό λάθος", κατέληξε ο ειδικός.

Tags
Back to top button