Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμπλευση «ειδικών» - Μητροπολιτών : «Να γίνουν οι εκκλησίες εμβολιαστικά κέντρα»

Το τελευταίο διάστημα και -όλως “τυχαίως”- μετά την παράκληση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να συμβάλλει η Εκκλησία στους εμβολιασμούς των πολιτών, έχουν πολλαπλασιαστεί οι…παραινέσεις Μητροπολιτάδων από ολόκληρη τη χώρα υπέρ του εμβολίου.
Αποκορύφωμα υπήρξε η επίμονη στάση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος έκανε λόγο δις για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό όχι μόνο των ιερέων, αλλά ΟΛΩΝ των πολιτών
Σήμερα το πρωί σειρά είχε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος, ο οποίος είχε προκαλέσει στο πρόσφατο παρελθόν την κοινή γνώμη με δηλώσεις του για το μεταναστευτικό , να μιλήσει για τους εμβολιασμούς σε πλήρη σύμπλευση με τον καθηγητή Πνευμονολογίας στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκο Τζανάκη.
Οι δύο άνδρες καταδίκασαν τους ιερείς που τάσσονται ενεργά (είτε έχοντας πιο ουδέτερη στάση) κατά των εμβολιασμών, με τον κ. Τζανάκη μάλιστα να λέει χαρακτηριστικά πως «αμαρτάνουν» οι ιερείς που κάνουν αντιεμβολιαστικό αγώνα!!!
Προχωρώντας, ο πανεπιστημιακός καθηγητής τόνισε πως θα ήθελε να δει σύντομα τους ιερούς ναούς να μετατρέπονται σε εμβολιαστικά κέντρα, μία πρόταση στην οποία ο Αλεξανδρουπόλεως κούνησε καταφατικά το κεφάλι του!
Παίρνοντας ακολούθως τον λόγο, ο Αλεξανδρουπόλεως υπέπεσε σε μία τρομερή αντίφαση των ίδιων του των λεγομένων.
Παρακάτω θα τον ακούσετε από τη μία να λέει πως δεν πρέπει η εκκλησία να «ανακατεύεται σε ξένα χωράφια», εννοώντας προφανώς την πανδημία και τους εμβολιασμούς, ΩΣΤΟΣΟ μερικές μόνο στιγμές αργότερα προτρέπει όλους τους ιερείς να «μιλήσουν θετικά για τα όσα λένε οι ειδικοί για να αποκτήσουν οι πολίτες αυτό το τείχος ασφάλειας».
Tags
Back to top button