Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Σύμφωνα με έρευνα, η τεμπελιά είναι σημάδι... υψηλής ευφυΐας

Αμερικανική ερευνητική ομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι πνευματώδεις άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο ανεμελιάς από ότι οι τριγύρω τους και ότι βαριούνται πιο δύσκολα με αποτέλεσμα να περνάνε περισσότερο χρόνο σκεπτόμενοι.

Μπορεί οι πιο ενεργητικοί άνθρωποι να κάνουν περισσότερες φυσικές δραστηριότητες καθώς χρειάζεται να ενεργοποιήσουν τους εγκεφάλους τους με εξωτερικές δραστηριότητες ή να ξεφύγουν από τις σκέψεις τους ή γιατί βαριούνται εύκολα.

Οι ερευνητές από το Florida Gulf Coast University έκαναν σε μία ομάδα φοιτητών ένα κλασικό τεστ το οποίο μετράει 3 δεκαετίες ύπαρξης. Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στο Journal of Health Psychology και χαρακτηρίστηκαν ως «υπερβολικά σημαντικά».

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Todd McElroy, επέλεξαν 30 σκεπτόμενους φοιτητές και 30 μη σκεπτόμενους από τους συμμετέχοντες. Για τις επόμενες 7 ημέρες και οι 60 φορούσαν μια συσκευή στον καρπό τους η οποία μετρούσε τα βήματά τους και τα επίπεδα δραστηριοτήτων τους, δίνοντας πληροφορίες για το πόσο ενεργοί είναι.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η ομάδα των σκεπτόμενων ήταν πολύ λιγότερο δραστήρια μέσα στην εβδομάδα από ότι οι μη σκεπτόμενοι.

Tags
Back to top button