Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Super League 2 προς Ν.Χαραλιά: «Διαβεβαιώνουμε τη ΓΓΠΠ ότι αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά που δεν θα επαναληφθούν»

Η Super League 2 μέσω επίσημης ανακοίνωσης απάντησε στο Νίκο Χαρδαλιά και τόνισε ότι θα πρέπει να αποφασιστεί η θέσπιση συγκεκριμένων κυρώσεων σε όσους παραβαίνουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αναλυτικά:

«Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία και εύλογη ανησυχία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά και των στελεχών της Γενικής Γραμματείας του για τα ζητήματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με την καταστρατήγηση όρων μετακίνησης αποστολών ομάδας, προχωράμε σήμερα στις 15.00 σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League 2.

Κύρια ζητήματα προς απόφαση είναι η θέσπιση συγκεκριμένων κυρώσεων σε όσους παραβαίνουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και η αυστηροποίηση των κανόνων που συνοδεύουν τα πρωτόκολλα αυτά. Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των ομάδων και με δεδομένη την βούληση μας για μη επανάληψη και καμία ανοχή σε φαινόμενα παραβατικότητας, είμαστε σίγουροι ότι ο κος Χαρδαλιάς θα επανεξετάσει την πρόθεση του, για την εισήγηση διακοπής του πρωταθλήματος .

Αντιλαμβανόμαστε το άδικο της στοχοποίησης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για το ζήτημα που προέκυψε, αλλά θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τόσο τη ΓΓΠΠ όσο και την ΓΓΑ ότι αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά που δεν θα επαναληφθούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Tags
Back to top button