Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Σ.Τσιτσιπάς: Γνωστή μάρκα λανσάρει αθλητικά παπούτσια με... το πρόσωπό του! (φώτο)

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται τα παπούτσια από την γνωστή εταιρία Adidas με το πρόσωπο του Έλληνα τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ενημέρωσε πως διατίθενται στην αγορά τα παπούτσια Adidas με το πρόσωπό του στη γλώσσα.

«Πέρασαν μήνες για να γίνουν και με χαρά ανακοινώνω πως έχω το πρόσωπό μου σε παπούτσια adidas!» έγραψε ο 23χρονος τενίστας.

Τα παπούτσια διατίθενται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αθλητικής εταιρείας σε Ευρώπη και Ιαπωνία ενώ θα διατεθούν μέσω ειδικών καταστημάτων και στη Βόρεια Αμερική.

Tags
Back to top button