Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στον κουρέα ο Μ.Τζόνσον μετά το τέλος του βρετανικού lockdown (βίντεο)

Απόλυτη προτεραιότητα στην ατίθαση κόμη του έδωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον αφήνοντας τον κουρέα να βάλει σε «τάξη» το κεφάλι του. Μόλις χαλάρωσαν τα περιοριστικά μέτρα στη Βρετανία για την πανδημία της νόσου Covid-19, ανοίγοντας από χθες καταστήματα, παμπ και κομμωτήρια, ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ ξέκλεψε λίγο χρόνο για να αφεθεί στα χέρια του κομμωτή του.

Εξάλλου και ο ίδιος παραδέχθηκε τον περασμένο μήνα ότι χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια ενός επαγγελματία με τους Βρετανούς πολίτες να του υπενθυμίζουν ότι πρέπει να βουρτσίζει τα μαλλιά του προτού κυκλοφορήσει στο δρόμο.

Στη διάρκεια του «lockdown» στη Βρετανία, η αρραβωνιαστικιά του Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, φέρεται να είχε αναλάβει χρέη κομμώτριας αλλά δεν είχε στεφθεί με επιτυχία η προσπάθειά της, αν κρίνουμε από τα σχόλια των χρηστών στα social media. Πάντως το άναρχο μαλλί του Βρετανού πρωθυπουργού έχει πλέον γίνει σήμα κατατεθέν του.

Tags
Back to top button