Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα

Στον εισαγγελέα σήμερα το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα που συνελήφθη το Βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή των Εξαρχείων.

Αφορμή για τη σύλληψή του 39χρονου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν παρέμβαση μελών του «Ρουβίκωνα» στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου νοσηλευόταν μέλος της αναρχικής συλλογικότητας που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια συμπλοκών με αστυνομικές δυνάμεις στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο εν λόγω άντρας, όταν κατά την παραμονή τους στον θάλαμο αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός αστυνομικού στον δίπλα θάλαμο, ο οποίος φρουρούσε ένα αλλοδαπό κρατούμενο, φέρεται να απείλησε τηλεφωνικά στέλεχος του νοσοκομείου πως αν δεν φύγουν οι αστυνομικοί από το νοσοκομείο, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, θα προβούν σε καταστροφές.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα.
Όπως διακριβώθηκε, ο προαναφερόμενος τηλεφώνησε χθες το βράδυ σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος αλλοδαπός συλληφθείς την 17-11-2018 στα Εξάρχεια, για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών και απαίτησε εκβιαστικά από τους αρμοδίους του νοσοκομείου να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί – φρουροί, απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με βιαιοπραγίες».

 

Tags
Back to top button