Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή σήμερα η 49χρονη που μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύζυγο της στην Κέρκυρα (Βίντεο)

Σήμερα πρωί Τετάρτης, βρέθηκε στον ανακριτή η 49χρονη Ρωσίδα, που ομολόγησε ότι τα ξημερώματα Σαββάτου μαχαίρωσε και σκότωσε τον άνδρα της, στην Κέρκυρα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του corfutvnews.gr, για την υπόθεση, αλλά και την υπερασπιστική γραμμή της 49χρονης, μίλησε ο συνήγορός της Γεράσιμος Γραμμένος, ο οποίος ανέφερε ότι έχει έρθει σε επαφή με την γυναίκα.

Τι λέει ο συνήγορος της 49χρονης στην Κέρκυρα


Όπως είπε, «είναι μια περίπλοκη υπόθεση η οποία είναι σε εξέλιξη, καθώς δεν έχουμε λάβει ακόμα πλήρες αντίγραφο της δικογραφίας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η υπερασπιστική της γραμμή είναι πως όλα έγιναν όταν η ίδια προσπάθησε να αμυνθεί από ένα επεισόδιο βίας που εκτυλίχθηκε στην κουζίνα του σπιτιού. Εκεί άρπαξε ότι βρήκε μπροστά της και κάτω από συνθήκες έντονης πίεσης κατάφερε ένα χτύπημα στον αποβιώσαντα».

Πώς έγινε το φονικό


Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του λίγο μετά τις 3:30 το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή του Περάματος, ο οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη, από αιχμηρό αντικείμενο. Η 11χρονη κόρη του κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι ο πατέρας της γύρισε από την δουλειά σοβαρά τραυματισμένος και ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί οι οποίοι, αρχικά προσήγαγαν την 49χρονη, με καταγωγή από την Ρωσία, ως την βασική ύποπτο για τη δολοφονία του 68χρονου, ενώ στην συνέχεια η γυναίκα ομολόγησε το έγκλημα.

Βρέθηκε το μαχαίρι μέσα σε κάδο σκουπιδιών


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος βρέθηκε νεκρός από τους αστυνομικούς ανάσκελα στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του, ενώ είχε τραύμα κάτω από την αριστερή του κλείδα από μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε μέσα σε σακούλα σε κάδο σκουπιδιών κοντά στο σπίτι, όπως και τα ρούχα της 11χρονης κόρης του, τα οποία ήταν γεμάτα αίματα. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι, απλώς διαπίστωσε τον θάνατο του άνδρα.

Ο θάνατός του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, επήλθε μετά από χτύπημα κάτω από την αριστερή κλείδα.

Είχαν έντονο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας


Σύμφωνα με τον κ. Γραμμένο, στην οικογένεια υπήρχαν σοβαρά επεισόδια οικογενειακής βίας ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ζευγάρι είχε αλληλομηνυθεί τέσσερις φορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο συνέχιζε να έχουν σχέσεις και να διαμένουν στο ίδιο σπίτι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονία στην Κέρκυρα:


«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που τελέστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28.09. 2024), στο Πέραμα Κέρκυρας, σε βάρος 68χρονου ημεδαπού.

Για την υπόθεση συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 49χρονη σύζυγος του ημεδαπού, η οποία ομολόγησε την πράξη της και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακής βίας.

Κατά τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, κατασχέθηκε μαχαίρι, το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».

Tags
Back to top button