Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Από τον πιο κρίσιμο αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη, στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, στο Παρίσι, δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Είναι ο τρίτος αγώνας που τον βρίσκει στις κερκίδες πανηγυρίζοντας τις νίκες της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, καθώς, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι.

Πρόκειται για έναν νεανικό έρωτα, που, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, μετρά πέντε μήνες. Μια φιλική σχέση που ξεκίνησε από κοινές παρέες και κοινό σημείο το τένις (από άλλη σκοπιά, φυσικά, ο καθένας).

Ο φωτογραφικός φακός του Associated Press ανακάλυψε τον γιο του Ελληνα πρωθυπουργού στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, όπου γίνεται το Roland Garros, για τον αγώνα της Σάκκαρη με την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα στα ημιτελικά του Ronald Garros, με στόχο τον μεγάλο τελικό του γαλλικού open.

Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της, καθώς αφού εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Roland Garros, κερδίζοντας τη Νο5 στον κόσμο και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Σοφία Κένιν, αγωνίζεται με την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα στα ημιτελικά του Ronald Garros, με στόχο να περάσει στον μεγάλο τελικό του γαλλικού open για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Μια τενίστρια που ξεκίνησε τις συμμετοχές της στα μεγάλα τουρνουά από το 2015 και από τότε, σταθερά και μεθοδικά, μαζί με το άλλο αστέρι του ελληνικού τένις, τον Στέφανο Τσιτσιπά, χαράσσει πορεία προς την κορυφή.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρόσφατα ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στον Εβρο, ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Η Μαρία Σάκκαρη, πάλι, μόλις τελειώσει με το Roland Garros θα ετοιμαστεί για το επόμενο τουρνουά. Αλλωστε, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, 38 εβδομάδες κάθε χρόνο βρίσκεται σε κάποιο τουρνουά: «Από αεροπλάνο σε αεροπλάνο, από πόλη σε πόλη και από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο».

Tags
Back to top button