Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα (φωτό)

Τις προηγούμενες μέρες o Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να εγχειριστεί, λόγω του αιματώματος που είχε στο κεφάλι.

Ωστόσο, λίγες μόνο ώρες μετά το εξιτήριό του, ο 34χρονος γιος του θα περάσει το επόμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο της Νάπολι, καθώς είναι θετικός στον κορονοϊό!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19, αλλά δεν ήταν ασυμπτωματικός, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα και να ανεβάσει πυρετό.

Όμως, η κατάστασή του είναι σταθερή και μέχρι στιγμής έχει αποφύγει τον κίνδυνο.

 

Tags
Back to top button