Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στο Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος το Τίμιο Ξύλο και τα ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά

Τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά καθώς και Τίμιο Ξύλο, υποδέχθηκαν πλήθος κόσμου στο Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος.


Η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, υποδέχθηκε με λαμπρότητα και την συμμετοχή πλήθους κόσμου το Τίμιο Ξύλο και Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά του ιατρού και την δεξιά χείρα της Αγίας Παρασκευής της θαυματουργού στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος.

Το Τίμιο Ξύλο και τα ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά του ιατρού και ιαματικού και η δεξιά χείρα της Αγίας Παρασκευής της θαυματουργού, έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 (19:00 το απόγευμα αναχώρηση) θα βρίσκονται στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος (Τηλ. Ι. Ναού 210 7624200).

Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης θα πραγματοποιήσει επίκαιρες ομιλίες στον ανωτέρω Ιερό Ναό και θα δεχθεί κατ’ ιδίαν κόσμο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

– Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 & ώρα 7:00 το απόγευμα ομιλία και σταύρωμα πιστών με το Τίμιο Ξύλο.

– Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 & ώρα 7:00 το απόγευμα ομιλία και σταύρωμα πιστών με το Τίμιο Ξύλο.

– Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 έως και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 από 10:00 π.μ. έως και 1:30 μ.μ. θα δέχεται ο Γέροντας κατ’ ιδίαν κόσμο.

– Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 & ώρα 7:00 θα ομιλήσει επίκαιρα και θα σταυρώσει μετά τους πιστούς με το Τίμιο Ξύλο.

– Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 θα λειτουργήσει το πρωί και θα ομιλήσει στις 7:00 το απόγευμα

Tags
Back to top button