Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «μικροσκόπιο» των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. οι καταγγελίες που έκαναν πολίτες στα ΜΜΕ για το Μενίδι

Πρόκειται για τηλεοπτικά ρεπορτάζ και δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα οποία πολίτες έκαναν λόγο για αδράνεια, ανοχή ή ακόμη και συνενοχή αστυνομικών, στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, όπλων και μεταναστών, στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόθεση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων είναι να διερευνηθεί ξεχωριστά η ξεχωριστή καταγγελία. Προτεραιότητα έχει δοθεί στα βίντεο με αστυνομικά οχήματα ακινητοποιημένα δίπλα σε σημεία αγοραπωλησίας ναρκωτικών. Στη συνέχεια, θα γίνει προσπάθεια να εντοπιστούν πολίτες οι οποίοι έχουν στοιχεία για τα συμβάντα που έχουν καταγγείλει, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν όσοι έκαναν ή εμφανίστηκαν στα συγκεκριμένα ρεπορτάζ.

Στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναγνώρισε ότι η δράση των κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή μεγέθυναν και την εισροή πακτωλού εκατομμυρίων ευρώ που αλλοτριώνουν διεφθαρμένες ή επιρρεπείς  συνειδήσεις και μεγεθύνουν την ανοχή στο φαινόμενο. «Είναι ευκαιρία να γίνει μια εμπεριστατωμένη και λεπτομερής έρευνα για τις καταγγελίες διαφθοράς αστυνομικών και όπου προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν αυστηρές ποινές», σημείωσε η ίδια πηγή.

Tags
Back to top button