Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στο «κόκκινο» η Κεντρική Μακεδονία για εκδήλωση πυρκαγιάς

Όλες οι περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται σήμερα (26/07), σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, σε βαθμίδα υψηλού κινδύνου εκδήλωσης φωτιάς. Έτσι σε περιοχές της Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας:

Λόγω κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς σε Πέλλα, Κιλκίς και Ημαθία, ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών & τροχοφόρων κάθε είδους, ως εξής:

στην Πέλλα, σήμερα και αύριο (26-27 Ιουλίου 2025) κατά τις ώρες από 8.00 το πρωί έως 20.00 το απόγευμα) στις περιοχές:

▪Δάσος-Πάρκο της Έδεσσας του Δήμου Έδεσσας και

▪Δάσος Ελευθεροχωρίου του Δήμου Πέλλας.

στο Κιλκίς, έως την Δευτέρα 28 Ιουλίου 2025 και ώρα 7.30 το πρωί, στις περιοχές:

▪Λόφο Ηρώων της πόλης του Κιλκίς,

▪Περιοχή Αναδασώσεων Κιλκίς-Μεταλλικού,

▪Λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς και

▪Δημοτικό Αλσύλλιο Αξιούπολης.
στην Ημαθία, από σήμερα το πρωί έως Δευτέρα 28 Ιουλίου 2025 και ώρα 7.30 το πρωί, σε:

▪όλα τα άλση, τα δάση & τις δασικές εκτάσεις στο Δήμο Βέροιας και

▪όλα τα άλση, τα δάση & τις δασικές εκτάσεις στο Δήμο Νάουσας (εκτός του άλσους Αγίου Νικολάου και πάρκου Νάουσας).

Tags
Back to top button